Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Beleid en Vastgoed

Dit netwerk bestaat uit gemeenten die vanuit de brede context (integraal) en vanuit een beleidsinhoudelijke insteek naar accommodaties en vastgoed kijken. 

 

Wie doen er mee?

Medewerkers van gemeenten: vooral vanuit de beleidsafdelingen. Deelnemende gemeenten zijn o.a. Bronckhorst, De Ronde Venen, Delft, Dronten, Midden Groningen, Medemblik, Nijmegen en Utrecht.    

 

Doel

  • uitwisselen kennis en ervaring;
  • samen op zoek naar de volgende stap. 

 

Hoe werkt het?

Deelnemers helpen elkaar vooruit via intercollegiaal contact en weten elkaar te vinden per mail, telefoon, LinkedIn of tijdens bijeenkomsten. 

Voor en achter de schermen worden thema's uitgediept. De resultaten daarvan worden tijdens specifieke netwerkbijeenkomsten (soms samen met andere netwerken besproken).

 

Thema en activiteiten

Het jaar 2019 staat in het teken van de zoektocht naar meer passender voorzieningen, aansluitend bij de vraagstukken van deze tijd en met meer zicht op het maatschappelijk rendement van het vastgoed. De bijeenkomsten zijn gepland op:

  • volgt
  • volgt
  • jaarbijeenkomst

 

 

 

Meedoen?

Partners van Bouwstenen kunnen gratis deelnemen (eerste netwerk) of voor € 500,- (bij meerdere netwerken). Overige deelnemers betalen € 750,- per jaar. Dit bedrag is excl. BTW en inclusief de bijeenkomsten en het werk voor en achter de schermen.

U kunt zich hier aanmelden als partner en hier voor het  netwerk.

 

 

 


 Organisatie en informatie

Rollen in het vastgoedmanagement

Het netwerk wordt inhoudelijk gefaciliteerd door Patrick Gering. Patrick .... De organisatie is in handen van Inge Bommezijn van Bouwstenen. Ingrid de Moel zorgt voor de verbinding met het bredere netwerk. Voor vragen over deelname, wensen of opmerkingen kunt u bij hen terrecht. 

 

Patrick Gering    

Patrick Gering

06-57882111

 Inge Bommezijn

033-2584337

Ingrid de Moel

06-52310845

 

Meer inforamtie

  • De Beleidsrol uit de publicatie 'Rollen in het vastgoedmanagement' (2017)
  • Reisgids maatschappelijke voorzieningen (2013) en andere publicaties 
Delen: 

Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner