Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Lessen uit onderzoek

Onderzoek systemen vastgoedmanagementLeveranciers van informatiesystemen voor vastgoed- en facility management benutten de ervaring van gebruikers om hun systemen te verbeteren. Invullen van een review heeft dus zeker zin.

 

Dat zegt Leo Looise van Metafoor Vastgoed en Software B.V. Metafoor gebruikte de reviews uit eerdere jaren, die op zich al best goed waren, om hun systeem verder te volmaken, onder andere op het gebied van aanpasbaarheid en gegevensuitwisseling. Ook andere leveranciers gebruiken de reviews op deze manier.

Best Getest awardOpnieuw beoordelen

"De jaarlijkse testronde is voor ons een mooi moment om te zien of de verbeteringen aanslaan en de ontwikkeling in de klanttevredenheid te zien. Daarom roepen we ook dit jaar weer al onze klanten op om ons systeem te beoordelen", aldus Looise. 

Best getest

De resultaten van de reviews worden tijdens de Bouwstenen-jaarbijeenkomst op 4 december 2018 gepresenteerd. Dan wordt ook de prijs voor 'Best getest' uitgereikt en zijn diverse leveranciers van systemen op de kennismarkt te vinden. 

 

 

Yes you canMeedoen

Doe mee aan het onderzoek door hier uw gebruikerservaring te delen, via 'Beoordeel dit systeem' (rechterkolom). Ook als u het systeem maar voor een deel gebruikt, is uw beoordeling waardevol.

 

En u kunt zich aanmelden voor de Jaarbijeenkomst via www.bouwstenen.nl/jaarbijeenkomst.

 

 

Meer informatie

Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner