Bouwstenen voor Sociaal

aanmelden nieuwsbrief

Mfakaart button

Zoeken

 

Vastgoedsturing

Met de professionalisering van het gemeentelijk vastgoed zien we steeds meer specialistische rollen ontstaan. Dit netwerk is bedoeld voor medewerkers van gemeenten met een focus op vastgoed-/portefeuillesturing. 

 

Kernvraag

Kernvraag van dit netwerk is hoe de gemeente het beste op haar vastgoedportefeuille kan sturen zodat het bijdraagt aan de gemeentelijke beleidsdoelstellingen.

 

Doel en meerwaarde 

Doel is elkaar vooruit te helpen door kennis en ervaring te delen. De meerwaarde zit hem vooral in het collegiale contact. Door samen op te trekken gaat de kwaliteit omhoog en kan tijd worden bespaard.  

 

Hoe werkt het?

De groep komt zo'n vier keer per jaar bijeen, drie keer in eigen verband rond een zelfgekozen thema en één keer voor uitwisseling met de andere Bouwstenen-netwerken. De thema's worden door één of enkele deelnemers voorbereid (casus of notitie) en indien zinvol en gewenst wordt expertise van buiten ingevlogen. 


Buiten de bijeenkomsten om weten de betrokkenen elkaar ook te vinden voor vragen en collegiale consultatie (per mail, telefoon, LinkedIn, enz.).

 

Resultaten van de groep worden waar mogelijk vertaald naar de spelregels voor vastgoedmanagement. 

 

Thema's en bijeenkomsten 2018

 

Deelnemers

In dit netwerk participeren portefeuillemanagers van de gemeente Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Capelle a/d IJssel, Den Helder, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Haarlemmermeer, Hellendoorn, 's Hertogenbosch, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Oss, Rheden, Roerdalen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

 

Dit netwerk wordt getrokken door Sidney Mac Gillavry, die in het verleden bij Twynstra Gudde en de Carante Groep (zorginstelling) heeft gewerkt en nu bij bbn adviseurs. In het netwerk heeft hij een inhoudelijk faciliterende rol en zorgt hij voor de afstemming van de activiteiten met het bredere Bouwstenen-netwerk. 

   

 

 

Meedoen?

Partners van Bouwstenen kunnen gratis deelnemen (eerste netwerk) of voor € 500,- (bij meerdere netwerken). Overige deelnemers betalen € 750,- per jaar. Dit bedrag is excl. BTW en inclusief alle bijeenkomsten, het werk voor en achter de schermen en de Najaarsbijeenkomst. U kunt zich hier aanmelden.

 

Zie ook de informatie over het partnership en de andere netwerken.

 

 

 

Informatie

 

Organisatie  

Sidney Mac Gillavry Ingrid de Moel
Sidney Mac Gillavry Ingrid de Moel
bbn Bouwstenen
06 - 8317 5113 06 - 5231 0845


 

 

Portefeuille SturingBeleidFacilitair managementLevencyclus beheerAccountmanagement

Delen: 

Snel naar

Partner worden?

Onderzoek gemeentelijk vastgoed

Enquête

Voldoen aan alle wettelijke regels

Partner